If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди време ви бях подхвърлил идеята да си вземем DJ (не колегата със 55-цата ), който заради идеята и ако има някакво оборудване в хижата, ще ни излезе доста тънко - може би по 2-3лв на човек. А пича е много готин - много от вас може би го знаят от разните рок-радиостанции.
Ако сте съгласни - пишете, за да мога да го ангажирам за тази дата, защото постоянно е по разни мероприятия.
ами според мен няма да е лошо, иначе ако има техника там, може и да се подговим да си пускаме каквото си решим, стига да няма много от традициония поп фолк .
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
да, ако имаш време отскочи - най-добре ще е някой да иди да види как стоят нещата. Аз никога не съм ходил - само препредавам чужди приказки, но пак казвам това е ХИЖА не хотел - има бира и безалкохолно, но не в промишлени количества. Айде в неделя ще говори на срещата.
@ DJ : Не мисля така, колега - най-активните 55-ци са налице, и аз лично много се радвам че ще се съберем в такъв състав. Надяваме се организацията да протече по мед и масло, и да си изкараме супер - това е най-важното!
@ Furious - колегата 1239 потвърди, че безалкохолно и бири има в достатъчни количества - няма да е нужно да си ги носим.
Преди време ви бях подхвърлил идеята да си вземем DJ (не колегата със 55-цата ), който заради идеята и ако има някакво оборудване в хижата, ще ни излезе доста тънко - може би по 2-3лв на човек. А пича е много готин - много от вас може би го знаят от разните рок-радиостанции.
Ако сте съгласни - пишете, за да мога да го ангажирам за тази дата, защото постоянно е по разни мероприятия.
Надявам се да си ме разбрал правилно, тва не е недоволство или нещо от сорта просто проверих активността на анкетата и се оказа че доста от хората избрали другите дати ги няма в списъка. Просто искам да се съберем много 155-ци . Иначе и за DJ (не аз) съм навит както решите вие
да, ако имаш време отскочи - най-добре ще е някой да иди да види как стоят нещата. Аз никога не съм ходил - само препредавам чужди приказки, но пак казвам това е ХИЖА не хотел - има бира и безалкохолно, но не в промишлени количества. Айде в неделя ще говори на срещата.
ООО ,в такъв случай мисля да си взема и някоя биричка за съпорт
Добре, значи в събота съм там на проучване и в неделя на срещата ще доуточняваме
Надявам се да си ме разбрал правилно, тва не е недоволство или нещо от сорта просто проверих активността на анкетата и се оказа че доста от хората избрали другите дати ги няма в списъка. Просто искам да се съберем много 155-ци ...
Разбрах те, колега, но в крайна сметка всеки си преценява дали може да присъства или не - затова беше и анкетата с трите дати. Съжалявам, че има хора, които биха искали да дойдат, но няма да могат - но се надявам да наваксат следващия път
P.S. Да ти кажа, има хора в списъка, които са гласували за друга дата, но ще дойдат - нещата определено опират до желание или пречещи ангажименти, така че не можем да се сърдим на никого.
Адски много хора или още не са видяли темата/което не знам как може да се случи ,ако посещават раздела/ или още не са решили.
И както винаги ние ще отидеме ,ще си изкараме супер яко ,а те накрая ще се хапят по Гъзовете и ще ги е яд.
Е нищо де , не бъдете максималисти Нали все пак това е сефтето, дай боже всичко да е готино, пък по натам повече
Аз пък се опасявам да не стане така, че да има повече желаещи, отколкото места да ги поберат(защото май натам отива положението), затова ще идем на място, да видим как стоят нещата.
Ако тениските са по 8-12лв/бр - аз си поръчвам 2 бр.
- 1 черна с бялата 155-Martini - размер "s"
-1 червена с бялата 155-Martini. Размер - "s"
мисля че първият път поръчах L ,жената нещо ме подведе.сега погледнах в гардеробчето и видях една s-ка.нека съм малко фтален.
Адски много хора или още не са видяли темата/което не знам как може да се случи ,ако посещават раздела/ или още не са решили.
Тука малко ще те поправя - няма как да не са видяли наистина, но в общото пространство на форума битува едно неразбиране за същността на нашата среща, което определено ме разочарова... Колкото хора ни подкрепят (без дори да имат 155...) толкова още ни оплюват, заразени с общата болест на неразбиране и съмнение (дори хора, имащи 155, се изказват така...). Много ми е болно, че във този форум се налага да обясняваме на кой ли не какво означава среща на Алфа 155
Първоначално публикувано от MUROMAN
И както винаги ние ще отидеме ,ще си изкараме супер яко ,а те накрая ще се хапят по Гъзовете и ще ги е яд.
Ами идеята е именно да се съберем и да си изкараме страхотно. Пък ако някой после го е яд заради това - да е мислил навреме.
Резервацията е почти оформена - остават един-два дена за допълване на желаещите - и след това който иска да дойде ще е добре дошъл разбира се
Ако тениските са по 8-12лв/бр - аз си поръчвам 2 бр.
- 1 черна с бялата 155-Martini - размер "s"
-1 червена с бялата 155-Martini. Размер - "s"
мисля че първият път поръчах L ,жената нещо ме подведе.сега погледнах в гардеробчето и видях една s-ка.нека съм малко фтален.
Ами като гледам май ще са до 10 лв максимум , защото уговорката която имахме със фирмата е за средна цена от 8-10, ако са 30 бройки, а при по -малко бройки, може цената малко да се вдигне.Но до момента до колкото виждам май се посъбраха около 24-25, така че смятам ще направим бройката и ще клъвнем тая цена
Ами като гледам май ще са до 10 лв максимум , защото уговорката която имахме със фирмата е за средна цена от 8-10, ако са 30 бройки, а при по -малко бройки, може цената малко да се вдигне.Но до момента до колкото виждам май се посъбраха около 24-25, така че смятам ще направим бройката и ще клъвнем тая цена
добавям още една фланекла тогава - пак първата червена с мартинито и да е размер M! Да падне цената !
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
надявам се и мойто желание за тениските да стане а отностно менюто казвам горе долу какво :
1 бр пилежка пържола
1 бр свинска пържола
2 бр кюфтенца
2 бр пържени картофи с сирене
1 бр шопска или ов4арска салата
и предполагам за хляб няма смисъл да пиша
общо взето това ....
П.С. Миленамр ако ходиш найстина и тука да имформираш за пътната обстановка ....
Идеята е точно тази - да видим как е пътя до там, как е обстановката наяве, и да говорим на място със домакините - за да няма после оправдания от типа "ма вие сте искали еди-кво-си, па ние имаме еди-що-си". Ще проверим и как ще стои въпроса с озвучаването, щото от това зависи тарифата на диджея. Ще има и снимков мат'риял за доказателство - само да сме живи и здрави и "сичко да е у ред" както казат бабите
За тениските засега нямам проблеми с бройката - колкото повече, толкова по-евтино Записвам всеки какво си е поръчал, за да няма после объркване.
Comment